Tornem aquest estiu de 2021

Parking Shakespeare

Després d’un any d’espera, ens embarquem en una nova temporada amb dues produccions: Romeu i Julieta i Un Somni d'una nit d'estiu.

  • Tornem aquest estiu de 2021
  • Tornem aquest estiu de 2021

Obra

La companyia de teatre Parking Shakespeare va iniciar el 2009 la tradició d’omplir de teatre el Parc de l’estació del Nord, concretament l’espiral sota els til·lers. Actualment, el projecte és una cita ineludible en el panorama teatral estiuenc de Barcelona, combinant qualitat artística i proximitat, amb gairebé 9.000 assistents l’edició passada , i el comptador global rondant els 46.000 espectadors.

Després d’un any d’espera, un any llarg i de molta incertesa, arriba l’estiu i s’embarquen en una nova temporada repetint l’aventura iniciada amb motiu del seu desè aniversari: dur a terme amb valentia dues produccions. Sense requeriments escenogràfics ni tècnics, on tot el protagonisme recau en el text i en els actors, tornen les representacions gratuïtes de les obres de William Shakespeare al parc de l’Estació del Nord de Barcelona,.

En aquesta ocasió les obres triades són: 

Romeu i Julieta, adaptada i dirigida per Helena Tornero

s’estrena el divendres 16 de juliol i fa funcions tots el dies parell a les 19h de la tarda, a l’espiral dels til·lers del Parc de l’Estació del Nord, Barcelona, fins el 8 d’agost.

(Degut a imprevistos hem hagut de cancel·lar les funcions de Romeu i Julieta fins a nou avís)

Un somni d’una nit d’estiu, versionada i dirigida per Sílvia Navarro

s’estrena el dissabte 17 de juliol i fa funcions tots el dies senar a les 19h de la tarda, a l’espiral dels til·lers del Parc de l’Estació del Nord, Barcelona, fins el 7 d’agost.

Equip

  • Agraïments / Fàbrica de Creació de Barcelona Fabra i Coats, al Centre Cívic Parc Sandaru i a El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica, ICUB.

Comentaris tancats a Tornem aquest estiu de 2021