Càsting

Busquem diferents perfils per les dues produccions que farem el proper estiu: "El somni d'una nit d'estiu", dirigida per Sílvia Navarro, i "Romeu i Julieta", dirigida per Helena Tornero.

  • Càsting

Obra

Des de 2009, Parking Shakespeare fa representacions de comèdies de William Shakespeare al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona. Espectacles a l’aire lliure, que no requereixen d’escenografia, ni d’equipaments de so i llums, on tot el protagonisme recau en el text i en els actors i actrius.

Aquest 2020 la compañía segueix apostant per estrenar dues produccions al juliol: El somni d’una nit d’estiu, dirigida per Sílvia Navarro, i Romeu i Julieta, dirigida per Helena Tornero. I per segon any consecutiu, per completar el repartiment de les dues produccions, Parking Shakespeare obre càsting per diferents personatges.

Es demana disponibilitat per:

  • Assajos: A partir de l’1 de juny, de dilluns a divendres, de 16 a 21h (aprox).
  • Funcions: Al Parc de l’Estació del Nord, des de mitjans de juliol a mitjans d’agost a les 19h (en dies alterns) i els diumenges a les 12h del migdia.

Els càstings presencials es faran del 17 al 20 de febrer, a la tarda.

Es tracta de feina remunerada.

Es busquen els perfils següents:

 

EL SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU:

L’única pauta és la franja d’edat i el gènere, perquè pretenem que sigui el més obert possible:

Nicola TROCA: Dona d’entre 30 i 45 anys.

HÈRMIA, filla d’Egeu; enamorada de Lisandre. Dona d’entre 18 i 30 amb aspecte juvenil.

LISANDRE, enamorat d’Hèrmia. Home d’entre 18 i 30 anys amb aspecte juvenil.

DEMETRI, pretendent d’Hèrmia. Home d’entre 18 i 30 anys amb aspecte juvenil.

HELENA, enamorada de Demetri. Dona d’entre 18 i 30 anys amb aspecte juvenil.

En tots els casos es valorarà tenir nocions de cant i/o tocar algun instrument musical.

Per presentar-se al càsting de d’El somni d’una nit d’estiu cal gravar un vídeo amb el text i la cançó (descarregar aquí) i adjuntar-lo com a link a través d’aquest formulari abans del 31 de gener a les 23.59h.

NOTA: la cançó es pot gravar a cappella, acompanyada d’algun instrument o amb alguna base musical, com es prefereixi.

 

ROMEU I JULIETA:

Es busquen actors i actrius amb formació i experiència d’interpretació i bona dicció catalana. Amb bona projecció de veu parlada (l’espectacle es fa a l’exterior). Es tindran molt en compte les aptituds musicals: instruments musicals, rapejar, beatbox, bodypercussion, etc

Es valorarà la presència d’actors i actrius racialitzats en aquest repartiment.

JULIETA, filla de Capulet: Personatge femení. Noia jove d’uns vint anys però que pugui aparentar uns 16-18 anys. Es valoraran les nocions de dansa o moviment.

ROMEU, fill de Montagut: Personatge masculí. Noi jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

MERCUTIO, parent del príncep i amic de Romeu: Personatge FEMENÍ. Noia jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

BENVOLIO, nebot de Montagut i amic de Romeu i Mercutio: Personatge masculí. Noi jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

Pels 4 personatges és imprescindible tenir nocions de cant i es valorarà que es toqui algun instrument.

Per presentar-se al càsting de Romeu i Julieta Tots els participants, tant si es presenten al rol de Romeu, Julieta, Mercutio o Benvolio, hauran de memoritar i gravar en vídeo el mateix monòleg (descarregar aquí). També  hauran de preparar-se un tema musical i gravar-lo en vídeo. Es suggereix el tema “Rome wasn’t built in a day” de Morcheeba. (Si el participant no té temps de preparar-se el tema suggerit pot fer-ne un que tingui preparat.). En el cas que el participant sàpiga rapejar pot gravar-se cantant un rap de lliure elecció, en anglès, català o castellà.

Cal presentar un vídeo a través d’aquest formulari adjuntar-lo com a link a través d’aquest formulari abans del 31 de gener a les 23.59h.

 

DESCARREGA LA CONVOCATÒRIA EN PDF AQUÍ

Equip

Sense comentaris

Deixa un comentari