Càsting – NIT DE REIS

Marta Aran

Parking Shakespeare busca intèrprets per a l'espectacle d'aquest estiu: NIT DE REIS!

  • Càsting – NIT DE REIS

Obra

Parking Shakespeare busca intèrprets, amb disponibilitat de maig fins a la primera setmana d’agost de 2022 a Barcelona, per completar el repartiment de Nit de Reis de William Shakespeare, amb adaptació i direcció de Marta Aran. També es contempla període de bolos al setembre i octubre del 2022

Per participar en la prova s’ha d’emplenar i enviar el formulari que hi ha a l’enllaç sota aquesta descripció (data límit 10 d’abril del 2022), en el qual s’ha d’adjuntar un enllaç de YouTube, Vimeo o Drive interpretant el monòleg del personatge al qual es vol optar.

Formulari d’inscripció – CÀSTING NIT DE DE REIS

Els seleccionats passaran a una segona fase en què hauran de fer un càsting presencial a l’hora i lloc que se’ls indicarà, amb el material per treballar que prèviament se’ls haurà proporcionat.

Parking Shakespeare és una companyia que des del 2009 ha portat a escena algunes de les comèdies i tragèdies més icòniques de l’autor Isabelí amb el propòsit d’apropar les seves obres al públic general i que, any rere any, omple l’espiral del Parc de l’Estació del Nord. Les peces es representen a l’aire lliure, sense equipaments de so i llums, i és per aquest motiu que la companyia requereix intèrprets amb un gran domini i qualitat vocal.

A l’hora de fer la selecció, també es valorarà positivament saber tocar algun instrument o coneixements de cant.

 

DESCRIPCIÓ DELS PERSONATGES

 

VIOLA Actriu amb variant balear, edat que aparenti entre 25 i 35 anys. Es valorarà positivament que es tinguin nocions de cant i /o tocar algun instrument.

VIOLA -CASTING NIT DE REIS.pdf

 

SEBASTIÀ Actor amb variant balear, edat que aparenti entre 25 i 35 anys. Es valorarà positivament que es tinguin nocions de cant i /o tocar algun instrument.

SEBASTIÀ -CASTING NIT DE REIS.pdf

 

FESTA Actriu que aparenti entre 30 i 40 anys. Ha de saber cantar i tocar algun instrument. Es valorarà molt positivament nocions de composició musical. En aquest cas a l’enllaç de descàrrega també hi ha una cançó sense música perquè cada intèrpret posi la melodia que més li convingui. Per aquest personatge no cal saber de memòria ni la cançó ni el monòleg, es pot fer amb un faristol per presentar el vídeo.

FESTA -CASTING NIT DE REIS.pdf

 

OLÍVIA  Actriu transgènere o persona no binària que aparenti entre 25 i 35 anys.

OLIVIA -CASTING NIT DE REIS.pdf

Equip

Comentaris tancats a Càsting – NIT DE REIS